EMISIUNE NOUĂ DESPRE NUTRIȚIE ȘI SĂNĂTATE CU DR. LAURA ENE, MEDIC PRIMAR DIABETOLOG-NUTRIȚIONIST, LA MEDIKA TV, MIERCURI ORA 18

Descoperiți “Secretele Nutriției” în cea mai nouă emisiune despre sănătătate alimentară, stil de viață  și reguli de urmat pentru creșterea imunitatății.

În fiecare miercuri, de la ora 18, dr. Laura Ene, medic primar  în diabet, nutriție și boli metabolice, demontează miturile alimentare , dezvăluie adevărurile despre etichetele care ascund otrăvurile de pe rafturi și vă oferă cele mai bune sfaturi atunci când vreți să câștigați lupta cu kilogramele fără să vă puneți viața în pericol.

Marea provocare a secolului o reprezintă impactul din ce în ce mai mare pe care afecțiunile metabolice  îl au asupra vieților noastre.

Suntem dependenți de zahăr iar pâinea a devenit un aliment de bază în timp ce legumele și verdețurile zac uitate în cămară sau se veștejesc în galantare.

Suntem grași, ba chiar se pare că obezitatea a devenit o problemă mondială, ne mișcăm prea puțin și confortul  s-a transformat într-un element fără de care nu putem trăi.

Mai mult, lipsa răspunsurilor în chestiunile vieții de zi cu zi ne transformă  în ființe descurajate fără motivație în acțiunile necesare evoluției.

La toate aceste frământări, tuturor acestor probleme, medicul primar în diabet, nutriție și boli metabolice, dr. Laura Ene vine cu soluții, sfaturi si informații care ne pot scoate la liman.

Într-o emisiune care vă aduce speranța și vă oferă azimutul unei vieți orientate spre bine și sănătate, dr. Laura Ene vorbește despre “Secretele Nutriției”  așa cum numai un profesionist o poate face.           

Cine este dr. Laura Ene

Absolventă de medicină și doctorand în diabet și nutriție, medicul Laura Ene este totodată licențiată în fiziokinetoterapie și  psihoterapeut în  supervizare.

A  înființat Cardiometabolic Institute și este co-fondator al Academiei de Nutriție_Sănătate, Te Iubesc! și coordonator și lector al cursului acreditat de Tehnician Nutriționist și al Masterului de Psihonutriție din cadrul Academiei mai sus menționate.

Pasionată de nutriție și alimentație sănătoasă, dr. Laura Ene este un susținător al echilibrului și  măsurii în tot ceea ce facem. Mai multe despre dr Laura Ene, aici

În fiecare miercuri seara, de la ora 18, doar la Medika TV, nu ratați cele mai noi informații despre sănătatea alimentară și afecțiunile metabolice cu dr. Laura Ene, la “Secretele Nutriției”

Ți-ar putea plăcea