Despre Medika TV

MEDIKA BROADCAST CHANNEL este un canal de televiziune tematic care abordează editorial doar subiecte ce privesc sistemul medical din România și din țările cu sitem de sănătate dezvoltat.

Structura analitică pe diverse domenii din sănătate precum și studiile comparative cu sistemul altor țări aduc un plus de valoare și informații celor ce activează în acest domeniu.

Stația de televiziune se adresează în egala măsură atât pacienților, cadrelor medicale, cât și celor care vin în contact sau se intersectează zi de zi cu sistemul medical din România.

Prin invitații săi, renumiți profesori în medicină cât și prin realizatorii de emisiuni, specializați în acest domeniu, Medika TV popularizează actul medical și contribuie la traducerea pe înțelesul tuturor a discursului medical de specialitate.

Grila cuprinde: documentare de nutriție, stil de viață sănătos, reportaje ce privesc direct sistemul de sănătate privat dar și cel public, anchete și sondaje de opinie, precum și filme documentare medicale preluate de la casele de producție europene.

Poziții pe cablu:

RCS-RDS poziția 122

Telekom poziția 374

UPC România poziția 318

AKTA poziția 56

INES poziția 56

MEDIKA TV prin societatea MEDIKA BROADCAST CHANNEL SRL deține licența audiovizuală TV-C 830/27-Apr-2017 și a fost autorizată la data de 18-Sep-2018.
MEDIKA BROADCAST CHANNEL SRL CIF: RO32951381 Reg. com.: J10/211/2014 Sediul social: B-Dul Nicolae Balcescu 48, Buzau, Judet: Buzau,