EMISIUNI MEDIKA TV

În curând Medika TV lansează noua grilă.

Iată noile producţii:

Doctor Medika

Emisiune LIVE

TALK – SHOW pe teme medicale. Invitații vor fi doctori cu diferite specialități, oameni care activează în domeniul cercetării și științei medicale. Aceștia vor oferi sfaturi avizate despre boli: preventie, simptome, tratamente, cu recomandări și soluții concrete la cele mai frecvente probleme de sănătate. Totul va fi explicat pe înțelesul publicului, al “pacientului”, fiecare termen medical va fi “tradus”.

Prezentator: Simona Bălănescu

Durata emisiune: 90 minute

Frecvența și numărul de ediții: Zilnic, 4 ediții pe săptămână

POZIȚIA ÎN GRILĂ: Intervalul orar: 18.00 -20.00, de luni până joi

 

Sistemul Medikal

Emisiune Live

TALK – SHOW pe actualitate în care vor fi dezbătute cele mai noi știri din sănatate și problemele sistemului sanitar românesc. Vor fi implicați principalii decidenți din sistemul public de sănătate, dar și din sistemul privat, medici și reprezentați ai Autorităților: Ministerul Sănătății, asociațiile de pacienți, Colegiul Medicilor, UMF-urile, reprezentați ai studenților la medicină, rezidenți, foști miniștri ai Sănătății, parlamentari din Comisiile de Sănătate din Parlament.

Prezentator: Eugenia Foarfecă

Durata emisiune: 45 minute

Frecvența și numărul de ediții: Zilnic, 4 ediții pe săptămână.

Poziția în grilă: Intervalul orar: 20.00 – 21.00 / de luni până joi

 

Fii bine

Emisiune de lifestyle

TALK – SHOW pe subiecte de nutriție, estetică (cosmetică de îngrijire, cosmetică medicală, operații de înfrumusețare, tehnologii de ultimă generație), sport, psihologie- dezvoltare personală, medicină alternativă. Temele vor fi abordate în așa fel încât mesajul să fie clar: echilibru emoțional, psihic și alimentar.

Emisiune inregistrata

Durata: 45 minute

Frecvența și numărul de ediții: 1 ediție pe săptămână

Poziția în grilă: Intervalul orar: 20.00 – 21.00, in fiecare zi de vineri

 
De interes