EMISIUNI MEDIKA TV

Din 21 SEPTEMBRIE MedikaTV lansează grila acestui sezon!

Iată noile producţii

Medika Special

Principalul talk-show al staţiei Medika TV. Încă de la lansare s-a impus ca fiind unul dintre cele mai importante talk-show-uri pe probleme de sănătate din România. Importanţi actori din domeniul sănătăţii, din prim-planul vieţii politice, au dezbătut pe larg cele mai actuale subiecte şi evenimente din medicina românească, Educaţie, Muncă şi Protecţie socială, Mediu, etc.

Realizatori: Dana Chera, marţi şi joi de la 19:00

Cătălina Jingoiu, luni de la ora 19:00

Andrada Popovici, miercuri de la 19:00

 

Medika Estetika

Este prima emisiune dedicată industriei de frumuseţe din România. Cosmetică de îngrijire, cosmetică medicală, estetică, operaţii de înfrumuseţare, tehnologii de ultimă generaţie.
Diferenţe dintre estetica frumuseţii şi operaţiile bazate pe recomandări medicale, când se recomandă şi când nu, orice intervenţie pentru frumuseţe. Beneficii şi riscuri, costuri.

Realizator: Andrada Popovici, în fiecare luni, ora 17:00

 

Academia de Sănătate

Este o emisiune care îţi prezintă medicina secolului 21. Realizată de reputatul specialist prof. dr. Irinel Popescu, părintele transplantului de ficat din România, invitaţii săi sunt renumiţi profesori din domeniul medicinei româneşti, oameni care activează în domeniul cercetării şi ştiinţei medicale.

Realizator: prof. dr. Irinel Popescu, miercuri de la 21:00

 

Interviurile lui Cristoiu

Cunoscutul jurnalist Ion Cristoiu realizează o serie de interviuri în stilul caracteristic. Portret de viaţă şi profesie, având interlocutori oameni cu o bogată expertiză profesională din domeniul sănătăţii, educaţiei, ştiinţei, personalităţi active de prim rang din scena publica românească.

Realizator: Ion Cristoiu, marţi de la ora 21:00

 

Telemedika

O emisiune de medicină autentică în care medici primari, specialişti în diferite afecţiuni, dialoghează cu moderatorul emisiunii, astfel încât din cadrul discuţiei să transpară o mai bună cunoaştere a simptomelor unor boli care ar trebui să te trimită către un cabinet medical.

Realizator: Elena Oceanu, marţi şi joi de la ora 17:00

 

Secretele Nutriţiei

Alimentaţia deficitară este problema actuală a omenirii, ceea ce face ca obezitatea să devină boala secolului 21. Producţia, realizată de un reputat medic specialist în boli de nutriţie şi diabet, este dedicată celor care doresc o viaţă sănătoasă cât mai mult timp. Emisiunea este interactivă, telespectatorii pot suna la numărul de telefon 031 069 99 56 / 031 069 99 54 şi afla sfatul medicului în direct.

Realizator: Dr. Laura Ene, medic specialist în boli de nutriţie şi diabet, miercuri de la ora 17:00