Nou moderator la Medika TV

Din această primăvară, un nume nou se alătură postului Medika TV, jurnalista Andrada Popovici, cu experiență la TVR, Antena 1, Antena 3 și Realitatea TV.

Este vorba de Medika Special, un talk-show live, ce are în vizor subiectele de actualitate din domeniul sănătății. Emisiunea este difuzată, de luni până joi, de la ora 19.00 la ora 21.00, iar Andrada Popovici va modera Medika Special în zilele de marți și miercuri.

”Sistemul de sănătate românesc poate părea un puzzle greu de realizar și deslușit. Însă, noi, împreună cu specialiști din varii domenii, vom aduce în atenția telespectatorului adevărul care unește fiecare piesă de puzzle, dar și imaginea de ansamblu din sistemul de sănătate. Este o provocare pentru cei care ne privesc și nu numai. Este o provocare pentru mine și le mulțumesc celor care mi-au oferit-o. Parte din activitatea mea din televiziune este strâns legată de sănătate, domeniul care m-a fascinate încă din primii ani în televiziune. Le promitem telespectatorilor, subiecte în exclusivitate, abordari oneste și directe și, bineînțeles, invitați de seamă!”

Ți-ar putea plăcea