Proceduri de înfrumusețare specifice sezonului rece. Chirurgii esteticieni au vorbit despre acest subiect la Medika TV

 

Frumusețea trebuie menținută chiar și în timpul sezonului rece. De aceea chirurgii esteticieni au vorbit despre procedurile specifice acestei perioade. 

Terapiile cu laser sunt potrivite a fi realizate cu precădere în sezonul rece, sunt de părere specialiștii. „Sunt unele lucruri pe care le putem face în sezoanele care nu au expunere la soare mare, așa cum este cel în care ne aflăm acum. Și anume aici aș insista pe faptul că acele intervenții care se bazează pe laser ar fi bine de făcut în această perioadă deoarce, vara, razele UV ale soarelui pot lăsa cicatrici pigmentare în locul unde ai aplicat laserul” susține dr. Dana Jianu, medic primar chirurgie plastică, doctor în științe medicale. 

Iată și care sunt procedurile pe care doamnele le pot face în această perioadă. „Fie că este vorba de îndepărtarea unor leziuni de pe piele cu laserul și sunt destul de multe persoane care au papiloame sau negi care trebuie făcute acum. Tratamentele de întinerire cu laser sau chiar eliminarea cearcănelor trebuie realizate acum în sezonul rece” recomandă dr. Dana Jianu.

Ți-ar putea plăcea