UK, Covid 19. Premierul Boris Johnson, diagnosticat pozitiv! Imunizare comunitară

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani,  a anunțat, vineri, că a fost infectat cu coronavirus. Prim-ministrul a spus că a fost testat pozitiv, dat fiind că focarul se răspândește în toată țara. A mai declarat că are simptome „ușoare” și că va continua să conducă lupta britanicilor împotriva COVID-19 prin intermediul conferințelor video.

„Bună ziua oameni buni! Vreau să vă anunț că am prezentat simptome ușoare de coronavirus, adică temperatură și o tuse persistentă, iar la sfatul medicului am făcut testul. Acesta a ieșit pozitiv, așa că lucrez de acasă, mă auto-izolez. Asta trebuie să fac și asta voi face, dar fără îndoială că voi continua, mulțumită tehnologiei moderne, să comunic cu toată echipa mea de vârf pentru a conduce lupta națională împotriva coronavirusului”, a declarat prim ministrul Marii Britanii, care momentan s-a izolat în reședința din Downing Street.

DAILY MAIL scrie că ministrul de Externe Dominic Raab îl va înlocui pe prim-ministru, în cazul în care acesta nu își va mai putea exercita funcția. Însă nu există semne că el ar urma să înceteze să mai lucreze.

Și alți lideri mondiali precum Prințul Charles și Justin Trudeau au fost, de asemenea, testați pozitiv cu coronavirus.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8159701/Boris-Johnson-tests-positive-coronavirus-crisis-grips-UK.html
Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes