(UPDATE) Încă trei morți din cauza coronavirusului. Ne apropiem de pragul de 50

UPDATE: Luni seară, la ora 18.00, autoritățile medicale au anunțat încă un deces în rândul bolnavilor de coronavirus, al 47-lea. Este vorba despre un bărbat de 77 de ani din județul. Hunedoara. În data de 27 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Rezultatul testării din data de 28 martie a fost pozitiv. Omul a murit luni, pe 30 martie la Spitalul Municipal Hunedoara. El suferea de cardiopatie ischemică.

ȘTIRE INIȚIALĂ: România se apropie, din păcate, de pragul de 50 de morți din cauza coronavirusului. Ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategică indică moartea a doi bolnavi infectați cu coronavirus, ambii din județul Timiș, cu un total de 46 de decese.

Una dintre victime avea 57 de ani. Bărbatul a fost testat pentru coronavirus pe 27 martie, rezultatul testării a venit o zi mai târziu și a indicat prezența noului virus. O zi mai târziu, bărbatul moare. Timișoreanul avea cardiopatie și diabet de tip 2. Autoritățile susțin că el intrase în contact cu rude din Germania.

Cea de-a 46-a victimă este un bărbat de 70 de ani, de asemenea din județul Timiș. El a fost testat pe 27 martie. Rezultatul testării din data de 28 martie a confirmat că pacientul este pozitiv iar decesul a survenit pe 29 martie la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara. Bătrânul avea cardiopatie și diabet și era contact al unui caz confirmat COVID 19.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes