A fost emisă Ordonanța Militară 11. Aduce și vești bune !

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, luni seara, că a fost emisă o nouă ordonanță militară, cu numărul 11. Documentul prelungește, până pe 15 mai inclusiv perioada de suspendare a zborurilor către și dinspre Spania.

O veste bună este aceea că orașul Țăndărei, din Ialomița, iese din carantină. Ministrul Marcel Vela le-a adresat un mesaj de mulțumire celor care au înțeles să respecte măsurile de carantină sau alte restricții existente în ultima perioadă. ”Trebuie să transmitem un gând pios şi de condoleanţe pentru cei care au pierdut pe cineva drag. Fiecare aţi fost un erou. Fie că aţi fost medici, fie că aţi protejat oamenii, fie că aţi suferit în carantină sau aţi trudit la locul de muncă. Fiecare dintre dumnevoastră sunteţi un erou. Urmează o perioadă grea. Trebuie să o gestionăm la fel de atent pentru că este păcat să stricăm ce am construit în acest luni. Mă bazez pe efortul fiecăruia dintre dumneavostră că vom avea în continuare grijă de cei dragi. Suntem împreună ctitori la o pagină de istorie a României.” a spus Vela.

Nu în ultimul rând, Ordonanța Militară 11 prevede exceptarea de la măsurile de izolare sau carantinare pentru personalul fluvial şi maritim care vine din ţări catalogate din zone roşii sau galbene în măsura în care personalul nu prezintă simptome.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea