(UPDATE) Alertă mondială! Covid 19 lovește sângele albastru! Prințul Charles infectat!!!

Prințul Charles al Marii Britanii a fost confirmat cu noul coronavirus, anunță BBC.

În vârstă de 71 de ani, Prinţul Charles prezintă uşoare simptome, dar starea lui ar fi bună. De asemenea, soția sa, Ducesa de Cornwall, a fost şi ea testată, rezultatul fiind negativ.

Prințul Charles şi Camilla sunt în izolare la Balmoral, în Scoţia.

„Testele au fost făcute în Aberdeenshire, îndeplinind criteriile de testare. Deocamdată e greu de spus de unde s-ar fi putut infecta prințul, având în vedere numărul mare de activități oficiale pe care le-a îndeplinit în ultimele săptămâni”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Casa Clarence.

The Independent scrie că ultimul angajament public al moștenitorul  la tron a fost pe 12 martie, când a participat la o cină care s-a desfășurat la Mansion House, găzduită de William Russell, primarul orașului Londra și George Brandis, Înaltul Comisar al Australiei, pentru a discuta despre sprijinirea situației din Australia.

El a văzut-o ultima dată pe Regină la un eveniment public, luni 9 martie, când seniori regali, inclusiv ducele și ducesa de Cambridge și ducele și ducesa de Sussex, au participat la Ziua Commonwealth în cadrul bisericii Westminster Abbey. 

Un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingam a declarat că regina este în stare bună de sănătate.

https://www.independent.co.uk/news/health/prince-charles-coronavirus-test-positive-covid-19-royal-family-latest-a9423666.html

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea