Anchetă a Ministerului Sănătății la spitalul din Corabia, Olt, după apariția unor imagini cu un pacient care stă pe jos și cere ajutor (VIDEO)

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a trimis o echipă de control a Direcției de Sănătate Publică Olt la Spitalul Orășenesc din Corabia, după ce în spațiul public au apărut imagini în care un bătrân stă pe jos și cere ajutor.

Persoana care a realizat filmarea, pe care apoi a postat-o pe Facebook, a scris că totul s-a întâmplat la spitalul din Corabia. Sunt mai multe filmulețe, iar în unele dintre ele se vede cum angajați ai unității medicale îi cer bătrânului să se ridice și să se așeze pe scaun, deși el spune că nu poate. Bătrânul spune că așteaptă de 3 ore fără să fie băgat în seamă de personalul medical.

Am urmărit și eu imaginile care au fost postate pe rețelele de socializare online de la Spitalul Orășenesc din Corabia și am cerut trimiterea de îndată a unei echipe de control la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate cu acest domn. După ce voi avea toate informațiile, voi putea lua o decizie pentru ca astfel de situații să fie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, citat într-un comunicat de presă al M.S.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea