ANCHETĂ LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII! O angajată, infectată cu noul coronavirus. Mai mulți funcționari din MS, izolați la domiciliu

O angajată a Ministerului Sănătății a fost depistată pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV 2, anunță Ministerul într-un comunicat de presă.

Imediat după aflarea rezultatului testului, Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a demarat o anchetă epidemiologică. În urma acesteia au fost identificați 12 contacți direcți, care au fost izolați la domiciliu și li s- au recoltat probe.

Ancheta epidemiologică va continua până la identificarea și altor potențiali contacți accidentali, mai transmit reprezentanții MS.

„Se va realiza dezinfecția spațiilor unde își desfășura activitatea angajatul MS, precum și contacții acestei persoane. Mai mult, într-o  etapă imediat următoare se va face încă o dezinfecție a tuturor spatiilor și birourilor din MS și se vor lua măsuri suplimentare de protecție a personalului care își desfășoară activitatea în clădirea centrală. Precizăm că, angajata MS este internată într-o unitate sanitară de boli infecțioase”,  precizează Ministerul Sănătății.

Tags: , , , , ,
Ți-ar putea plăcea