Anunțul președintelui Senatului UMF ”Carol Davila” pentru anul universitar următor. Revin studenții la cursuri?

Invitat la Jurnal de Viață, prof.dr. Dragoș Vinereanu, președintele Senatului Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, a vorbit despre analiza care se face, în aceste zile, la nivelul universității pentru o decizie privind debutul următorului an universitar.

”Decizia pe care trebuie să o luăm acum și care este fierbinte este ”Ce facem cu noul an universitar?”…Nimeni nu știe cum va evolua pandemia, dar, în varianta optimistă, pe care toți ne-o dorim, în care pandemia se va stinge, noi sperăm ca, de la 1 octombrie, să revenim la o activitate normală cu studenții. Deja s-au pierdut niște etape, am încercat, prin sistemul hibrid, să compensăm, dar medicina se face la patul pacientului.  Se face vorbind cu pacientul, ținând cursuri față în față, trebuie să ai feedback-ul studentului, să discuți cu ei.” a declarat președintele Senatului UMF.

Între timp, la nivelul UMF ”Carol Davila” se fac pregătiri pentru examenul de admitere care va fi organizat, la fel ca anul trecut, la Complexul Expozițional Romexpo. Înscrierile se vor face online, începând cu 6 iulie, iar examenul propriu-zis va avea loc pe 25 iulie.

Ediția curentă a Jurnalului de Viață, avându-l ca invitat pe prof.dr. Dragoș Vinereanu va fi difuzată, sâmbătă, de la ora 21,00 și duminică, de la ora 22,00. Președintele Senatului UMF ”Carol Davila”  este medic primar cardiolog, șeful Secției Cardiologie 2 a Spitalului Universitar de Urgență București, membru al Academiei de Științe Medicale și membru al Academiei României, membru al Colegiului Regal al Medicilor.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea