ATENȚIE! MESAJ FALS, ATRIBUIT LUI RAED ARAFAT! Ce conține acesta și care este realitatea

Grupul de Comunicare Strategică atrage atenția că un mesaj fals, atribuit secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, circulă pe internet, ca și cum mesajul respectiv ar fi fost transmis direcțiilor de sănătate publică din țară.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, mesajul este transmis de pe adresa de mail gsc@mai.gav.ro, “adresă care nu aparține niciunei instituții guvernamentale și care folosește o succesiune similară, dar parțială, a literelor care compun domeniul de internet rezervat Guvernului. Textul este conceput pentru a lăsa impresia că se solicită Direcțiilor de Sănătate Publică să raporteze discreționar numărul de infectări și de decese”,  se arată în informarea oficială a Grupului de Comunicare Strategică.

Oficialii spun că mesajul este fals: “Mesajul este unul fals și facem apel la mass-media de bună credință să nu popularizeze acest tip de mesaje create special pentru a induce ideea că cifrele raportate public nu sunt reale.”

Cel mai probabil, instituțiile abilitate vor face o anchetă în încercarea de a descoperi de unde a plecat mesajul fals atribuit lui Raed Arafat.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea