AZI E AȘTEPTAT ANUNȚUL! Când va începe vaccinarea cadrelor didactice

În această săptămână ar putea fi dat startul campaniei de vaccinare a cadrelor didactice. Este vorba despre circa 60.000 de angajați din învățământ care au transmis până acum că vor să se vaccineze anti-COVID, iar imunizarea lor ar presupune deschiderea unor noi centre de vaccinare.

O decizie privind ce se va întâmpla exact și care va fi momentul în care se va da startul vaccinării personalului din învățământ ar urma să fie luată în cursul zilei de astăzi, după cum a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

“Universitățile și inspectoratele școlar vor transmite către direcțiile de sănătate publică listele nominale cu personalul care dorește să se vaccineze în aceste centre, pentru ca aceștia să poată fi programați de DSP în centrele dedicate personalului din învățământ.  La acest moment, 42.000 de angajați din învățământ s-au vaccinat deja, 21.000 au făcut inclusiv rapelul”,  a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la Europa FM.

Numărul cadrelor didactice care vor fi imunizate, cel mai probabil până la jumătatea lunii martie, depășește 100.000 de persoane.

Tags: , , , , , ,
Ți-ar putea plăcea
De interes