C-AȘA-I ÎN TENIS! Numărul 1 mondial masculin are COVID-19. Cum s-a îmbolnăvit Novak Djokovic

Novak Djokovic, numărul 1 masculin mondial în tenis, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Alături de el, alți tenismeni de top au fost diagnosticați cu boala provocată de noul coronavirus. Totul după ce au luat parte la competiția Adria Tour, organizată chiar de Djokovic.

El a spus că a pus la cale acest eveniment pentru a-I ajuta pe ceilalți jucători să-și revină și să fie în formă, după mai multe săptămâni în care pandemia a suspendat orice competiție sportivă.

Djokovic, Grigor Dimitrov, Borna Coric and Viktor Troicki au fost cu toții testați pozitiv.

La finalul turneului, la care regulile de distanțare socială nu s-au respectat, iar spectatorii din tribune nu aveau măști, a avut loc o petrecere, la care tenismenii au luat parte.

Într-o postare pe Twitter, Djokovic a recunoscut că s-a grăbit cu organizarea turneului. „Îmi pare foarte rău că turneul nostru a creat probleme”, a adăugat Djokovic. El a spus că turneul a fost organizat cu „o inimă curată”, „intenții bune” și credința că au „îndeplinit toate protocoalele de sănătate”. “Am greșit și a fost prea curând”, a spus Djokovic. Restul evenimentelor Adria Tour din Banja Luka și Sarajevo au fost acum anulate, după cum a confirmat fratele lui Djokovic, Djordje, care este directorul turneului. “Din păcate, datorită tuturor evenimentelor care s-au întâmplat în ultimele zile, am decis că cel mai important lucru în acest moment este să stabilizăm situația epidemiologică, precum și ca toată lumea să se recupereze”, a spus el.

Potrivit BBC, Novak Djokovic este asimptomatic. Soția sa a fost la rândul ei testată pozitiv.

Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea
De interes