CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ NUMĂRUL CAZURILOR DE CORONAVIRUS CONTINUĂ SĂ CREASCĂ. Un renumit medic dă anunțul de care ne temeam

Explozia de cazuri de coronavirus din ultimele zile poate duce la restricționarea unor activități, atrage atemția dr. Virgil Musta, medicul din Timișoaera care a reușit cele mai multe vindecări la pacienți cu Covid-19. El spune că sunt voci care acționează împotriva intereselor populației și care demobilizează de la respectarea regulilor.

„În ultimele zile numărul de cazuri a crescut de la o sută și ceva pe zi, până la peste 300 de cazuri azi. În momentul în care nu respectăm regulile, există riscul ca pandemia să se reactiveze. Populația trebuie să înțeleagă că pandemia continuă să existe în comunitate și regulile trebuie respectate. De aceea relaxarea se face gradual: dacă ceva nu funcționează, să se poată lua măsuri de corecție. (..)Din păcate, sunt forțe care acționează contrar intereselor populației și care demobilizează”, a declarat dr. Musta la Digi24.

În același context, dr.Musta spune că dacă România va continua să înregistreze un număr mare de îmbolnăviri: „Trebuie să ne așteptăm la restricționarea unor activități”.

România a înregistrat duminică 320 de cazuri noi de coronavirus din 7.926 de teste prelucrate. Au fost raportate și 16 decese.

Autoritățile fac apel către populație pentru respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție sanitară.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea