CERCETARE ONLINE, COORDONATĂ DE DR. VIRGIL MUSTA. Ce și-a propus studiul

Fundația de Ajutor Medical Profilaxis a lansat un studiu online sub coordonarea dr. Virgil Musta, medic specialist boli infecțioase la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, care își propune să ajute la îmbunătățirea acțiunilor întreprinse ca răspuns la pandemia de coronavirus.

Studiul implică răspunsul la un chestionar care are  23 de întrebări legate de coronavirus, timpul estimat pentru completarea acestuia fiind de 12 minute.

“Obiectivul proiectului este de a veni în sprijinul persoanelor cu risc crescut de a contacta COVID-19, sau/și de a avea o evoluție nefavorabilă a bolii, printr-un program de consiliere online sau telefonică, până la sfârșitul acestui an”, se arată în prezentarea studiului.

Participanții care vor răspunde la toate întrebările vor primi un set de recomandări, în funcție de punctajul obținut.

“500 dintre participanți, care vor obține punctaj indicând un risc crescut de contagiune sau evoluție nefavorabilă în caz de infectare cu COVID-19, vor intra într-un program personalizat de consiliere până la sfârșitul anului 2020, realizat de echipa Profilaxis, sub coordonarea D-lui Dr. Virgil Musta”, se mai arată în prezentarea studiului.

Studiul, precum și date despre acesta, dar și chestionarul, pot fi găsite AICI.

Tags: , , , , , ,
Ți-ar putea plăcea
De interes