Combate acneea cu ajutorul mișcării. Exercițiile fizice țin coșurile la distanță de ten 

Beneficiile mișcării asupra organismului pot fi multiple. Exercițiile îi pot ajuta, de exemplu, pe adolescenți să aibă o față mai fină, fără coșuri. De asemenea, îi ajută să îmbătrânească mult mai frumos decât cei care refuză să facă mișcare. 

Rolul pe care mișcarea îl are în dezvoltarea organismului adolescenților este unul major. De la ten, la oase, musculatură și regenerare celulară, exercițiile fizice făcute la pubertate îi pot ajuta pe viitorii adulți să aibă un corp sănătos. „Copiii trebuie învățați să facă mișcare din mai multe puncte de vedere. În primul rând pielea va fi mai sănătoasă, greutatea va fi mai stabilă pentru că va avea o masă musculară mai bună. Neavând oscilații de greutate ca adult, îmbătrânirea va fi mult mai frumoasă la nivelul pielii” a explicat dr. Iuliana Lupu, medic dermatolog. 

În ceea ce privește apariția acneei, mișcarea ajută pielea să se tonifice, dar ea poate fi suplimentată și cu utilizarea unor creme uzuale. „Leziunile care sunt ușoare se pot trata cu ajutorul unor creme uzuale. Dacă nu sunt ameliorate de aceste creme, se poate cere opinia unui medic dermatolog” a mai spus dr. Iuliana Lupu. 

Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea