Congres național de radiologie și imagistică medicală, organizat zilele acestea la Craiova

În perioada 21-24 septembrie, Societatea de Radiologie și Imagistică Medicală din România, alături de UMF din Craiova, organizează un Congres Național de Radiologie și Imagistică Medicală. 

Evenimentul se va desfășura atât în cadru UMF din Craiova, cât și în incinta Teatrului Național „Marin Sorescu”. 

„O noutate anul acesta este cursul precongres, Esor Visiting Professorship Programme (Course on Advanced MR of the Abdomen), realizat cu ajutorul Societăţii Europene de Radiologie. Dintre activităţile congresului mai amintim: Radiology ESR Experts, la care vor participa inclusiv membri din comitetul director al ESR, Sesiune EDIR (Diploma Europeană în Radiologie), Escape Room, cu teme de imagistică medicală, cu premii pentru medicii rezidenţi şi tinerii specialişti, pentru care vor fi prezenţi în organizare reprezentaţi ai ESR şi Young Radiologists. Toate informaţiile referitoare la congres pot fi accesate aici: https://srim2023.medical-congresses.ro/“, au anunţat reprezentanții UMF Craiova, într-un comunicat de presă.

Evenimentul va aduce la Craiova specialiști în domeniul radiologiei și imagisticii medicale atât din centrele universitare naționale, cât și din cadrul Societății Europene de Radiologie. 

Tags: ,

Ți-ar putea plăcea