COVID-19. Medicul Marinela Feier, 70 de ani, ucis la datorie. Era colaborator la Spitalul din Brad

Încă un medic este ucis în România de coronavirus. Este al treilea cadru medical care-și pierde viața în războiul cu noul virus.

Dr. Marinela Feier avea aproape 70 de ani și lucra în secția de Medicină Internă, în cadrul Spitalului Municipal din Brad, județul Hunedoara. Doctorița s-a infectat cu noul coronavirus, fiind diagnosticată pe 8 aprilie,  iar apoi, în urmă cu două săptămâni, a fost transferată la un spital din Cluj Napoca, unde a fost intubată. Cadrul medical care avea și alte afecțiuni a fost răpus de virus, în cele din urmă.

Primarul din Brad, Florin Cazacu, a anunțat decesul medicului pe contul său de facebook, înainte ca Grupul de Comunicare Strategică să anunțe moartea încă unui medic.

 „O veste tristă pentru comunitatea noastră brădeană. Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferință la secția ATI de la un spital clujean, a pierdut în seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necruțătorul COVID-19. A fost un om deosebit și un profesionist desăvârșit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii!”, a transmis primarul municipiului Brad, Florin Cazacu.

Conform primarului din Brad, a fost făcută anchetă epidemiologică în acest caz, iar personalul spitalului care a intrat în contact cu doctoriţa a stat în izolare la domiciliu.

După anunțul primarului din Brad, Grupul de Comunicare Strategica a transmis ca “din primele informații este vorba de un medic în vârstă de 70 ani care lucra în colaborare la secția de medicină internă la Spitalul Municipal Brad”.

Dr. Marinela Feier care lucra la spitalul din Brad, Hunedoara, este al treilea doctor răpus de coronavirus, în România. Luni a fost anunţat decesul unei doctoriţe de 68 de ani din Botoşani iar săptămâna trecută a fost răpus de coronavirus un medic de 62 de ani din Constanţa.

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea