Cum ne ”întinerim” pielea, fără să ne schimbăm trăsăturile feței

Începutul de an este un moment al reînnoirii, al dorinței de a face schimbări inclusiv în ceea ce privește aspectul fizic. Este statistic demonstrat că luna ianuarie este una în care sălile de fitness, magazinele care vând echipamente sportive și cabinetele de cosmetică au mai multe programări decât în alte perioade, iar explicația ține tocmai de această dorință de a face schimbări în bine ale aspectului fizic.

Fie că apelăm la fitness, fie că recurgem la proceduri minim invazive ale chirurgiei estetice, important este ca rezultatele să ne aducă, la pachet cu frumusețea, sănătate. Medicul chirurg plastician Dana Miricioiu atrage atenția că, indiferent de tehnicile de injectare la care recurgem, trebuie să avem în vedere obținerea unei armonii:

”Scopul chirurgiei estetice este de a păstra trăsăturile, de a încerca să încetinim îmbătrânirea, de a îmblânzi trecerea anilor peste noi. Tot ce vedem pe stradă și ne sare în ochi este un lucru prost făcut. Un rezultat estetic frumos este ceva ce abia dacă se observă. Ceilalți observă o schimbare pe care o pun pe seama faptului că ești odihnit, iei vitamine, etc.”

Una dintre cele mai populare tehnici, pe care chirurgul Dana Miricioiu le-a experimentat filmând procedura în sine pe care și-a aplicat-o pe propriul derm, este injectarea cu acid hialuronic pentru hidratare. Cum iarna este știut că pielea își pierde din hidratare din cauza factorilor meteo (frig, vânt, etc), un aport de acid hialuronic nu face decât să redea pielii hidraarea, fără a crește volumul.

”Eu am arătat că eu îmi fac astfel de intervenții. Injectările sunt ca și atunci când luăm vitamine. Este o substanță naturală la care apelează atât femeile, cât și bărbații. Pielea devine catifelată, are un aspect plăcut, odihnit și se ridează mai greu. Hidratarea pielii este un tratament benefic tuturor. O piele fără acid hialuronic este o piele care se va rida timpuriu.” a explicat chirurgul plastician. Procedura implică injectarea de acid hialuronic pe toată suprafața pielii. Astfel de proceduri se pot aplica și pentru hidratarea buzelor.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea