Dezvăluiri halucinante despre doctorul care şi-a desfigurat în bătaie copilul şi soţia

Emisiunea Medika Special, de miercuri seară, a fost scena unor dezvăluiri halucinante despre cazul medicului chirurg din Timişoara care şi-a bătut crunt propriul fiu de 13 ani şi l-a băgat în spital.

În cadrul dezbaterii moderate de Doru Gheorghiade şi la care au participat în studio avocatul Adrian Cuculis şi Dumitru Coarnă, liderul sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (S.N.P.P.C.), a intrat prin telefon, în direct, jurnalistul de la Renaşterea Bănăţeană din Timişoara, Ciprian Brindescu, primul jurnalist care a dezvăluit cum medicul respectiv şi-a călcat în picioare concubina, mama copilului său plecând, pur şi simplu din garda în care era la Spitalul C.F.R.

Brindescu a mai explicat şi că sunt multe suspiciuni că personajul care se află acum în control judiciar, ar fi fost protejat de autorităţi, felul în care, deşi era condamnat pentru că şi-a bătut fosta prietenă copilul a rămas în grija sa.

În timpul discuţiilor, printre altele, Dumitru Coarnă s-a angajat să meargă la un moment dat la Timişoara şi să se vadă cu jurnalistul Ciprian Brindescu, pentru a lămuri câteva aspecte privind activitatea poliţiştilor din Timiş.

Iată mai multe amănunte AICI.

https://www.facebook.com/MedikaTVChannel/videos/2566169493669417/
Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea