DOCUMENT: Aici găsești FORMULARUL prin care îți exprimi acordul privind testarea copilului la școală

Milioane de elevi se reîntorc de astăzi în bănci. După o perioadă bună de timp în care elevii din toată țara au învățat exclusiv online, de astăzi cei mai mulți revin la învățământul clasic, față în față.

Există și localități din țară în care nu toți copiii își întâlnesc profesorii, din cauza incidenței crescute a cazurilor de COVID-19 înregistrată.

Situația este actualizată în permanență de inspectoratele școlare și direcțiile de sănătate publică, iar în funcție de incidență elevii merg la școală sau învață în continuare online.

Autoritățile au stabilit, încă de săptămâna trecută, măsurile care trebuie respectate în școli, pe care le regăsiți AICI.

Pe de altă parte, Ministerul Educației și Ministerul Sănătății au definitivat formularul pe care părinții trebuie să-l completeze privind acordul testării copilului în cazul în care prezintă, la școală, simptomatologie specifică COVID-19.

Îmi exprim consimţământul pentru testarea antigen rapidă a copilului meu de  către personalul medical, în condiţiile în care prezintă simptome sugestive COVID-19 sau a fost în contact cu o persoană confirmată pozitiv COVID-19”, se arată în formular, iar părintele poate opta ca testarea să se facă în prezența lui sau în absența sa.

Documentul poate fi descărcat de mai jos:

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea