Europa, pustiită și blocată de inamicul SARS-CoV-2

Răspândirea coronavirusului continuă să provoace isterie în Europa. Frontierele închise ale Poloniei provoacă blocaje în traficul turier din Germania și Ucraina, în timp ce Serbia și Slovacia sunt închise, iar Portugalia și-a închis granița cu Spania.

Orașe populare de pe continent, din Spania și Germania până în Ucraina și Serbia, arată acum ca niște localități fantomă. Locuitorii au intrat în autoizolare, au renunțat să mai frecventeze baruri, cafenele, restaurante și magazine.

Au apărut scene haotice de-a lungul frontierelor poloneze cu Frankfurt, deoarece sutelor de călători li s-a refuzat intrarea în vestul Poloniei, în timp ce alții au fost testați de coronavirus de către autoritățile de frontieră. Sute de vehicule de pe drumurile din Ucraina spre Korczowa, sud-estul Poloniei, nu au primit permisiunea de a intra, provocând cozi uriașe (foto) după ce Guvernul polonez a închis granițele străinilor .

În Spania, cozile lungi la alimente și patrulele de poliție au marcat prima zi a stării de carantină, la nivel național. Franța și-a închis toate barurile, cafenelele și restaurantele, pe fondul isteriei coronavirusului.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes