EXCLUSIV MEDIKA TV: S-A DAT MODA PESTE CAP: Femeile vor sâni mai mici! (video)

Tot mai multe doamne apelează la operații estetice pentru a atinge gradul de frumusețe pe care și-l doresc. Considerată în trecut cea mai la modă intervenție, mărirea sânilor s-a transformat astăzi în micșorarea lor. Medicii specialiști susțin că femeile din ziua de azi își doresc sâni mai mici, care să aducă mult mai mult cu formele anatomice naturale.

Invitat în studioul „Medika Special”, renumitul chirurg plastician Constantin Stan a vorbit în exclusivitate despre tendințele în materie operații estetice care vizează bustul femeilor:

„Se poartă modelul mai mic, iar eu sunt recunoscut că le încurajez pe femei să aleagă asta. Pacientele vorbesc: „Nu te duce la doctorul Stan că pune proteze mici!” Doctorul Stan nu pune sâni mici, face sâni naturali, proporționali, în care trebuie luate în calcul criteriile frumosului. Într-o zi pacientele vor aprecia frumusețea sânului și naturalețea pe care o oferă”, a spus chirurgul plastician Constantin Stan.

Mai mult decât atât, medicul, inspirat de alte studii în domeniu, a reușit să creeze un model de proteză mamară similară formelor naturale ale sânilor.

Sunt singurul doctor din chirurgia estetică din lume, pentru că doctorul John Tebes, cel care a creat primele proteze anatomice așa cum a gândit și le-a desenat el, care are șansa să folosească în cariera lui proteza pe care am gândit-o am desenat-o am creat-o acum 11 ani cu o firmă din Germania, după mintea unui doctor”, a mai spus dr. Constantin Stan, în direct la Medika TV.

Medicul explică faptul că pacientele care trec pragul cabinetului se consultă cu el în privința intervențiilor pe care vor să și le facă.

De foarte multe ori pacientele îmi spun că mă lasă pe mine să judec și să decid. Este un revers al experienței. Le spun că decidem împreună și vreau să le fac să înțeleagă că acolo unde vom ajunge este acel ocean albastru pe care trebuie să-l apreciem. Acolo este ceea ce îmi doresc“, a adăugat dr. Constantin Stan, în direct la Medika TV.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes