Există o rețetă universală pentru operațiile estetice? Dr. Adina Alberts: ”Eu iubesc normalitatea!”

Rinoplastia este considerată cea mai complexă intervenție de chirurgie plastică pentru că nasul reprezintă punctul central al feței, iar armonia acestuia cu restul feței trebuie să fie avută în vedere de specialist atunci când analizează modul în care va face o operație estetică. Mulți dintre chirurgii plasticieni români refuză intervenția asupra nasului până la vârsta adultă, considerând că percepția asura unei imperfecțiuni se poate schimba de la adolescență la maturitate.

În plus, rinoplastia este recomandată după ce încetează procesul de creștere, dar există și excepții. Adina Alberts, chirurg plastician, a declarat în cadrul unei ediții a TeleMedika, emisiune difuzată de Medika Tv, că a făcut intervenții estetice și în cazul unor paciente care nu ajunseseră la vârsta majoratului, dar numai acolo unde era vorba despre deficiențe care afectau viața pacientelor:

”Eu am avut intervenții, cu acordul părinților, la paciente de 16 ani, în condițiile în care acea deficiență creează complexe. Am avut o domnișoară căreia i-am făcut reducție mamară la 16 ani, iar, apoi, firul vieții ei a fost normal. Am întâlnit-o la 25 de ani, foarte fericită, căsătorită și având un copil. Dacă această operație nu ar fi avut loc, probabil nu ar fi fost aceeași evoluție.”

Chirurgul plastician militează pentru intervențiile moderate și le recomandă colegilor săi să contracareze dorințele pacientelor care cer volumizări exagerate, în contradicție cu principiile frumuseții.

”Trebuie să condamnăm cu un glas foarte sonor toate abuzurile, toate monstruozitățile care se nasc: buzele foarte mari, tot felul de implanturi în gambe, în fese, în sâni… Eu nu mă ocup de așa ceva, evit și să stau de vorbă cu o pacientă care are astfel de intervenții. În 20 de ani de experiență în această specialitate, vă declar cu toată sinceritatea că iubesc normalitatea.” a declarat Adina Alberts la Medika TV.

Întreaga emisiune poate fi urmărită aici:

https://www.facebook.com/2042705609309758/posts/2548191458761168/
Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea