(FOTO) Cum arată Disneyland Shanghai, în era coronavirusului

Cel mai mare parc de distracții Disneyland din Asia, cel din Shanghai, a fost redeschis, după trei luni de pauză. Doar 24.000 de vizitatori pot să intre zilnic în acest parc, adică la 30 la sută din capacitatea obiectiovului, și doar în grupuri de câte 200 de persoane.


La puţin timp după redeschiderea de luni, a avut loc o scurtă ceremonie cu toate personajele simbol al parcului, inclusiv Mickey Mouse, Duffy, supereroii Marvel, prinţesele Disney, personajele Toy Story şi Star Wars. Din imaginile publicate de presa internațională dar și pe rețelele de socializare se poate observa că toți vizitatorii poartă mască de protecție, inclusiv atunci când se dau în montagne russe. De asemenea, sunt zone de delimitare a vizitatorilor, regulile de distanțare socială fiind stricte, chiar dacă e vorba de un parc de distracții.

Există și alte reguli pentru vizitatori pentru a preveni răspândirea COVID-19, cum ar fi necesitatea achiziţionării de bilete în avans, respectarea măsurilor de distanţare socială la cozi, în restaurante, vehicule şi în interiorul atracţiilor parcului.

În plus, vizitatorii nu vor putea să facă tradiţionalele fotografii alături de personajele Disney.

Parcurile Disney din Hong Kong, Japonia, Europa şi SUA rămân închise.

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea
De interes