FRUMESEȚE CU CERTIFICAT. Epilare laser pe înțelesul tuturor

Excesul de păr de pe corp creează neplăceri și disconfort. Tocmai de aceea foarte multe doamne și domnișoare apelează la epilarea definitivă, cu aparate laser. Specialiștii în domeniul esteticii le recomandă tuturor să fie atente atunci când apelează la aceste proceduri.

Tratamentele cu laser aplicate pielii pot fi eficiente sau ne pot crea probleme de sănătate, dacă nu le alegem pe cele corespunzătoare. Specialiștii recomandă utilizarea acelor echipamente care au la bază studii și acreditări medicale. „Trebuie să ține cont de aparatul și tehnologia cu care o facem. Pentru că da, una este să facem această procedură cu o tehnologie medicală cu un laser medical care are în spate mulți ani de cercetare clinică și studii medicale, în care pacienții sunt studiați ani de zile, și alta este să facem cu un aparat, care are la bază tehnologia replicată. Insist pe studiile clinice și medicale pentru că ele au nevoie de anumite avizări, iar acele tehnologii nu vor avea repercusiuni asupra sănătății” a precizat Andreea Suciu, manager clinică de înfrumusețare, în direct la Medika TV.

Mai mult decât atât, persoanele care apelează la tehnici de epilare laser trebuie să țină cont și de alte aspecte atunci când intră în saloanele de înfrumusețare. „Atunci când avem o tehnologie medicală care are aprobări și studiile clinice din spate, atunci clar tehnologia este benefică. Oamenii trebuie să țină cont de experiența clinici și a celor care îi vor trata, pentru că nu este suficient doar să ai o tehnologie bună, ci contează și cine face această procedură” a explicat Andreea Suciu, pentru Medika TV.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea