GESTUL SIMPLU CARE I-A EMOȚIONAT PE MEDICII DIN BACĂU. Ce a făcut un bărbat, vindecat de COVID-19

Un bărbat de 67 de ani de ani, din județul Bacău, a reușit să-i impresioneze pe medicii și asistentele care au avut grijă de el timp de 16 zile, cât a stat internat în secția infecțioase a Spitalului Județean Bacău, cu COVID-19.

După mai bine de două săptămâni de spitalizare și tratament, din care 4 zile a stat la terapie intensivă, având nevoie de ventilație mecanică, bărbatul a primit marți, 28 iulie, un test negativ și a fost externat.

Înainte să plece din spital, el a lăsat un bilet de mulțumire pentru cadrele medicale care au avut grijă de el.

„Mii de mulțumiri pentru dăruirea și devotamentul dumneavoastră. Vă doresc sănătate și putere de muncă în activitatea nobilă pe care o desfășurați, aceea de a salva OAMENI”, a scris bărbatul pe bilet.

Gestul său i-a impresionat pe cei care l-au tratat, pentru că, deși mulți bolnavi le mulțumesc medicilor și asistentelor, nimeni nu a mai făcut asta în scris.

Pacienții ne mulțumesc mereu, dar nu ne-a scris nimeni până acum o scrisoare. A fost o surpriză foarte plăcută. Dumnealui s-a externat cu test negativ, dar are în continuare tratament. Recuperarea va fi mai lungă”, a declarat dr. Tatiana Codreanu, medicul care a avut grijă de pacient la secția infecțioase a Spitalului Județean Bacău.

Cazul bărbatului a fost destul de complicat, mai ales că acesta avea și bronhopneumonie.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea