Hâtz! Dorian Popa s-a vaccinat: “Eu cred că acest vaccin ne va duce mai repede către normalitate”

Din ce în ce mai multe personalități, unele dintre ele adevărați idoli ai generației tinere, aleg să se vaccineze împotriva COVID-19.

Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare a văzut potențialul  sprijinului pe care îl poate avea campania de imunizare de la aceștia și promovează intens mesajele venite de la persoanele publice.

Unul din cele mai recente exemple vine dela Dorian Popa. Acesta nu s-a mulțumit cu o simplă fotografie făcută în centrul de vaccinare. În stilul său caracteristic, a ales să apară într-un clip video de peste 5 minute, în care apare momentul vaccinării, dar și un discurs motivațional pentru fanii săi.

Mesajul său este făcut public de RO Vaccinare, iar Dorian Popa explică faptul că nu vrea să convingă pe nimeni să se vaccineze, dar spune că “acest vaccin ne va duce mai repede către normalitate”.

Când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, când am plecat în Asia am făcut 4 vaccinuri și când am plecat în Madagascar am făcut alte 4 sau 5 vaccinuri. Să fim serioși, fraților!”, a mai spus Dorian Popa.

Postarea și clipul video pot fi văzute AICI.

Tags: , , , , ,
Ți-ar putea plăcea
De interes