Incredibil! 8 feline mari de la Grădina Zoologică din New York, testate pozitiv pentru coronavirus

După ce un tigru de la Zoo Bronx, New York, a fost testat pozitiv pentru coronavirus la începutul acestei luni, alte șapte feline mari de la grădina zoologică au fost, la rândul lor, testate pozitiv. Anunțul a fost făcut de Wildlife Conservation Society, citat de CNN. Potrivit ONG-ului care administrează faimoasa grădină zoologică din New York, trei tigri și trei lei africani au început să prezinte simptome la începutul lunii aprilie, când grădina zoologică a anunțat că un tigru malaezian de 4 ani, numit Nadia, a fost testat pozitiv. Felinele au fost testate după ce au început să tușească, iar rezultatele au arătat că sunt și ele infectate. Încă un tigru, care nu a prezentat simptome, a fost testat pozitiv.

Reprezentanții grădinii zoologice au spus că felinele au fost infectate de un membru al personalului, testat pozitiv, dar care nu a prezentat niciun simptom.

Toate animalele se comportă normal, mănâncă bine și nu mai tușesc la fel de mult ca la început.

Toate cele patru grădini zoologice din statul New York, care sunt administrate de Wildlife Conservation Society, sunt închise de la jumătatea lunii martie.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea