Investiție de 4,4 milioane de lei la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Andrei” din Constanța

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Andrei” din Constanța beneficiază de o nouă secție de Obstetrică și Ginecologie. Proiectul de modernizare a costat 4,4 milioane de lei, cea mai mare parte a fondurilor fiind alocate de Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Constanța.

Lucrările de reabilitare au început în toamna anului trecut și au fost finalizate de curând. Investiția se ridică la 4.496.489,12 lei, bani ce provin atât de la Bugetul de stat al Ministerului Sănătății ( 3.386.381, 10 lei) cât și de la Bugetul Local al Consiliul Judetean Constanta (1.110.108,02 lei).

Mulțumesc tuturor partenerilor care s-au implicat în finalizarea acestui proiect, tuturor celor care ne-au sprijinit, pacientelor noastre care au înțeles și acceptat situația, la fel și personalului medical care și-a desfășurat până acum activitatea într-un spațiu relocat și nerenovat. Mă bucur că, împreună cu echipa de aici, cu sprijinul Consiliului de Administratie si al Consiliului Judetean, am reușit să ducem la final acest proiect“, a declarat managerul SCJU Constanța, Ec. Ionuț Cornel Ionescu.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea