Investiții inaugurate la Spitalul Județean de Urgență Bacău. Ministrul Alexandru Rafila a fost prezent

Cu sprijinul Consiliului Județean Bacău, Spitalul Județean de Urgență a realizat două investiții importante. Este vorba despre un heliport în cadrul Unității Primiri Urgențe, dar și a unui centru modern de radioterapie oncologică. Prezent la inaugurarea investițiilor a fost și Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

„Două obiective importante pentru sănătatea băcăuană finalizate de Consiliul Județean și Spitalul Județean de Urgență. Băcăuanii au dreptul la servicii de sănătate de calitate! Cetățenii județului trebuie să aibă acces la proiectele Ministerului Sănătății finanțate din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR)” a declarat Alexandru Rafila, ministrul Sănătății în cadrul întâlnirii oficiale.

Alexandru Rafila a promis că instituția pe care o conduce va oferi sprijin administrației din Bacău pentru a putea continua proiectele în sănătate: „Ministerul Sănătății rămâne partenerul și susținătorul reprezentanților din administrația locală care au vocația construcției de obiective sanitare pentru locuitorii comunităților pe care le conduc

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea
De interes