MĂRTURIE EMOȚIONANTĂ, DINCOLO DE TERAPIA INTENSIVĂ: “Oxigen, liber, respirație. Viața e aspirație, inspirație și expirație”

O farmacistă din Buzău, care a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticată cu COVID-19, a făcut o mărturisire emoționantă pe o rețea de socializare. Femeia, scriu jurnaliștii de la sansanews.ro, a stat nu mai puțin de 20 de zile în spital. A făcut o formă gravă a bolii, având nevoie inclusiv de oxygen. După 14 zile în care a stat la terapie intensivă, odată ieșită din spital, femeia s-a bucurat cel mai mult că poate să respire singură.

”Prima zi,din nou acasă…soare, iarbă, floricele, natură,oxigen liber…respirație… 20 zile în Spitalul de Boli Infecțioase Gârlași,14 zile în care oxigenul dintr-un tub de oxigen îmi era vital, zile în care doar profesionalismul și devotamentul dnilor Dr. Răduță Cristina și Dr. Micu Bogdan și cel al Divinității au făcut diferența.
Sunteți adevărați EROI! Dumnezeu să vă binecuvânteze, să vă apere în aceste momente dificile pe care le trăim, să fiți sănătoși, că oricare putem avea mare nevoie de ajutor!
Și, din adâncul inimii mele, MULȚUMESC! mulțumesc dnilor doctori, dnelor asistente, infirmierelor-o echipă extraordinara de EROI nevăzuți, în combinezoane, măști, ochelari-deși epuizați fizic, unii convalescenți la rândul lor, își fac datoria ca adevărați profesioniști”
, a scris aceasta.

Farmacista a transmis, totodată, și un mesaj adresat persoanelor care nu respectă regulile:

Aveți familie, aveți copii…avem nevoie sa fiți sănătoși! Cei ce cred că VIRUSUL e o joacă, fiți RESPONSABILI Purtați MASCA! ”VIAȚA este aspirație, inspirație și expirație…” a mai scris farmacista.

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes