Medima deschide în Slobozia a 15-a clinică de excelență în imagistică medicală

Rețeaua națională de clinici de excelență în imagistică medicală Medima a deschis o nouă locație în Slobozia, printr-o investiție în valoare de aproximativ 1.3 milioane de euro. Situată pe șoseaua București-Constanța 34, clinica Medima Slobozia oferă pe plan local servicii de investigare imagistică CT și RMN realizate cu aparatură ultraperformantă și de cea mai înaltă calitate. Astfel, rețeaua Medima încheie anul 2023 cu 15 clinici operaționale la nivel național.

Clinica Medima Slobozia este dotată cu echipamente de imagistică medicală de ultimă generație, recunoscute la nivel mondial, inclusiv aparatul RMN Magnetom Sempra 1.5T și CT SOMATOM go.Now.

În cadrul noii clinici, pacienții pot beneficia de o gamă largă de servicii medicale ce acoperă toate tipurile de examinări prin rezonanță magnetică (RMN) și tomografie computerizată (CT), de la examinări uzuale ale diferitelor zone anatomice până la investigații avansate, extrem de utile în patologiile complexe, precum cele oncologice, vasculare, neurologice sau musculo-scheletale.

Echipa Medima Slobozia este formată din medici radiologi de elită, specializați în diverse domenii, care asigură acoperirea întregii game de examinări RMN și CT. Directorul medical, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, este unul dintre cei mai respectați experți în imagistică din România, cu o experiență de peste 30 de ani.

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Medical al Medima:

“Deschiderea celei de-a 15-a clinici, Medima Slobozia, reprezintă triumful unei viziuni îndrăznețe și a unui efort colectiv remarcabil. Împreună, am creat un mediu medical inovator, unde pacienții se pot simți în siguranță și primesc îngrijire de cea mai înaltă calitate. Deschiderea noii clinici reprezintă o promisiune că vom continua să definim standardele în domeniul investigațiilor imagistice și al îngrijirii medicale personalizate.”

Vlad Ardeleanu, CEO Medima:

“O nouă clinică înseamnă nu doar o extindere fizică, ci și o extindere a angajamentului nostru față de comunitățile pe care le servim. În momentul deschiderii clinicii Medima Slobozia, reconfirmăm misiunea noastră de a aduce excelența în imagistică medicală la nivel local. Suntem mândri să încheiem anul 2023 cu 15 clinici operaționale la nivel național și să continuăm să contribuim la creșterea speranței de viață și la facilitarea tratamentelor mai accesibile pentru comunitățile în care ne alăturăm.

Despre Medima

Medima este o rețea națională de clinici de excelență în imagistică medicală, care oferă servicii de RMN/CT/PET-CT. Având 15 clinici moderne operaționale și planuri de dezvoltare ambițioase pentru România, Medima asigură pacienților acces la investigații imagistice de înaltă performanță, realizate cu tehnologii moderne, la prețuri accesibile și fără perioade lungi de așteptare. Echipa Medima este formată din medici radiologi reputați, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, radiolog român proeminent și Director Medical al rețelei. În septembrie 2020, Medima s-a asociat cu fondul românesc de private equity, Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel național, urmând ca în 2022 să se alăture proiectului și fondul internațional de private equity Integral Venture Partners, pentru creșterea proiectului într-un ritm și mai accelerat.

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea