Medima lansează în decembrie inițiativa de responsabilitate socială “Îmbrățișăm sănătatea românilor”

Rețeaua de clinici Medima anunță cu entuziasm lansarea unei campanii de responsabilitate socială, “Îmbrățișăm sănătatea românilor”, prin care își propune să ofere servicii gratuite de imagistică medicală și nu numai, persoanelor aflate în dificultate financiară. Această inițiativă reflectă angajamentul Medima de a contribui la bunăstarea comunității și de a facilita accesul la îngrijirea medicală de calitate pentru toți.

Campania se va desfășura pe parcursul întregii luni decembrie și va acoperi o varietate extinsă de servicii, precum tomografii computerizate și rezonanță magnetică.

Pentru implementarea eficientă a acestei campanii, Medima a stabilit un proces de comunicare directă cu medicii trimițători. Acest mecanism asigură o distribuție echitabilă a serviciilor, fiecare clinică având alocat un număr de 5 pacienți în cadrul acestei inițiative, respectiv un total de 70 de investigații gratuite.

În legătură cu lansarea acestei campanii, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Medical Medima, a declarat:

“În lumea medicală, fiecare imagine dezvăluie o poveste despre sănătatea cuiva. Este esențial să recunoaștem că aceste imagini nu sunt doar simple rezultate, ci sunt cheia înțelegerii profunde a sănătății noastre. Cu această campanie, ne dorim să deschidem uși pentru cei care se află în dificultate financiară, deoarece fiecare individ merită șansa de a avea acces la investigații medicale esențiale. Suntem aici pentru a îmbrățișa comunitatea noastră în momente dificile și pentru a aduce lumină acolo unde există îngrijorare. Sănătatea nu ar trebui să fie un lux, ci un drept fundamental pentru fiecare individ, indiferent de circumstanțele financiare. Prin această campanie, încercăm să facem acest drept o realitate pentru toți.

De asemenea, Vlad Ardeleanu, CEO Medima, a adăugat:

“Ne-am angajat să fim parte integrantă a comunității și să sprijinim oamenii în momente dificile. Prin această campanie, dorim să aducem o contribuție semnificativă la îmbunătățirea accesului la îngrijirea medicală pentru cei care se confruntă cu dificultăți financiare. Este un pas important în direcția în care ne dorim să fim percepuți nu doar ca furnizori de servicii de imagistică medicală de înaltă calitate, ci și ca parteneri de încredere în îngrijirea sănătății comunității noastre.”

Medima își exprimă recunoștința față de echipa sa dedicată de profesioniști din domeniul sănătății, radiologi de elită, care asigură acoperirea întregii game de examinări RMN și CT. Aceștia lucrează împreună zi de zi pentru a face o diferență pozitivă în viața comunității.

Despre Medima

Medima este o rețea națională de clinici de excelență în imagistică medicală, care oferă servicii de RMN/CT/PET-CT și servicii conexe pentru a asigura nevoia tuturor pacienților: CT performant pentru Angio, RMN deschis pentru claustrofobi, RMN 3T pentru evaluări complexe precum protocol de prostată multi-parametrică, protocol pentru endometrioză și multe alte investigații complexe posibile doar cu aparatură ultraperformantă. Având 15 clinici moderne operaționale și planuri de dezvoltare ambițioase pentru România, Medima asigură pacienților acces la investigații imagistice de înaltă performanță, realizate cu tehnologii moderne, la prețuri accesibile și fără perioade lungi de așteptare. Echipa Medima este formată din medici radiologi reputați, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, radiolog român proeminent și Director Medical al rețelei.

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea