Mesaj cu puternic impact educațional: “Dacă îți ia casa foc, nu deschizi Youtube-ul, ci chemi pompierii! Experții spun că vaccinul e sigur, ascultă-i!” Cine a transmis mesajul

Unul dintre greii cinematografiei mondiale, fost guvernator al statului California din SUA, considerat cel mai mare culturist al tuturor timpurilor, cunoscutul Arnold Schwarzenegger, s-a vaccinat împotriva noului coronavirus.

Ajuns la venerabila vârstă de 73 de ani, Schwarzenegger, care e într-o formă fizică de invidiat, a făcut vaccinul într-un drive-through.

El a avut un puternic mesaj mobilizator pentru toată lumea, îndemnând oamenii să asculte experții și să nu ma idea curs tuturor informațiilor găsite pe rețelele de socializare, venite de la persoane fără legătură cu știința.

Cunoaște-ți punctele tari și ascultă experții. Dacă vrei să înveți despre cum să îți crești bicepsul, ascultă-mă pe mine – mi-am petrecut viața studiind cum să ajungi în formă fizică maximă și am fost considerat cel mai mare culturist al tuturor timpurilor. Toți avem specialități diferite.

Dr. Faucci și toți virusologii, epidemiologii și doctorii au studiat bolile și vaccinurile toată viața lor, așa că eu îi ascult pe ei și vă îndemn și pe voi să faceți la fel. Niciunul dintre noi nu va învăța mai mult ca ei doar uitându-ne la câteva ore de video-uri.

E simplu: dacă îți ia casa foc, nu deschizi Youtube-ul, ci chemi pompierii! Dacă ai un infarct, suni la 112, nu îți întrebi grupul de Facebook ce să faci!

Dacă 9 doctori îți spun că ai cancer și trebuie să te tratezi sau vei muri, și 1 doctor îți spune cum va dispărea cancerul de la sine – ia întotdeauna părerea celor 9!

În cazul nostru, toți experții reali din lume spun că vaccinul este sigur și niște oameni pe Facebook spun că nu este.

Dacă cercul de oameni în care ești devine din ce în ce mai mic și ești tot mai izolat, ar trebui să fie un semnal de avertizare că ești într-o bulă de dezinformare. Unii oameni spun că ești fraier că asculți de experți. Asta e o tâmpenie! E nevoie de putere ca să admiți că nu știi tot. Slăbiciunea este să crezi că nu ai nevoie de sfatul experților și să asculți doar de sursele care confirmă ceea ce vrei tu să crezi!”, a transmis Arnold Schwarzenegger

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea