Nutriționistul Mihaela Bilic ne aduce REȚETA IDEALĂ PENTRU SLĂBIT (video)

Cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic spune că nu există rețete minune de slăbire, dar persoanele care au probleme cu greutatea pot să scape de kilogramele în plus dacă renunță, culmea, tocmai la sfatul nutriționiștilor. Specialiștii recomandă trei mese și două gustări pe zi, dar Mihaela Bilic crede că dacă vrem să slăbim trebuie în primul rând să renunțăm să mai mâncăm atât de mult.

Toată lumea slăbește dacă renunță la zahăr, fructe, făinoase – adică la carbohidrați. Însă dacă vrei cu adevărat rezultate, redu la jumătate porțiile”, a spus, la Medika TV, medicul nutriționist Mihaela Bilic.

Specialistul spune că structura noastră e cea care ne face să ne îngrășăm, iar slăbitul este o acțiune contra firii. Tocmai de aceea, controlul trebuie să vină din porția de mâncare.

Mihaela Bilic a povestit la Medika TV cum a slăbit mâncând doar înghețată, dar și despre cum trebuie consumate alimentele. Rețeta ideală pentru slăbit este, potrivit specialistului, ca atunci când mănânci, de exemplu, șnițel cu cartofi, să nu consumi tot ce ai în farfurie, ci doar o jumătate de porție.

Iată ce spune medicul nutriționist Mihaela Bilic.

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea