Pompierii din București, primul loc la campionatul mondial de descarcerare și prim ajutor desfășurat la Luxemburg

Echipa de prima-ajutor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealu Spirii” București – Ilfov a obținut primul loc în cadrul competiției mondiale de descarcerare și prim-ajutor, desfășurară la Luxemburg. La „World Rescue Challenge2022” au participat echipaje din 5 Inspectorate pentru Situații de Urgență din țară.

Cel care a făcut anunțul cu privire la performanțele obținute de pompierii din București a fost Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. „Locul 1 mondial pe acordarea pimului ajutor avansat în trauma, scenariu complex, și locul unu mondial pe acordarea primului ajutor avansat per ansamblu, obținute de echipa de pompieri din București-ISUBIF, în cadrul competiției mondiale de descarcerare și prim ajutor la Luxemburg! Felicitări băieți! Suntem mândri de voi!” a fost mesajul transmis de Raed Arafat.

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, cinci echipe din cadrul ISU Mureş, ISU Bucureşti-Ilfov, ISU Dâmboviţa şi ISU Vâlcea au concurat, în Luxemburg, alături de cele mai bune echipe de pompieri și paramedici din alte 15 țări.

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea