PREMIERĂ: Colegiul Medicilor din România a înființat o comisie specială a medicilor rezidenți

Colegiul Medicilor din România anunță înființarea Comisiei Medicilor Rezidenți, structură consultativă dedicată sprijinirii și comunicării cu tinerii medici.

Comisia Medicilor Rezidenți a Consiliului Național al CMR are rolul de a consulta medicii rezidenți și a înainta propuneri către Consiliul Național al CMR, cu scopul îmbunătățirii activității profesionale a medicilor rezidenți și în vederea apărării drepturilor acestora.

„Comisia reprezintă o platformă prin care medicii rezidenți din România pot transmite probleme sau pot solicita întrebări cu privire la activitatea acestora sau înscrierea în Colegiul Medicilor.

Aceasta este compusă, în acest moment, din nouă tineri colegi, din centre de pregătire și specialități diferite. Comisia se întâlnește periodic pentru a emite răspunsuri pentru mesajele primite din partea medicilor rezidenți și pentru a emite propuneri pentru Consiliul Național al CMR, la care un membru al comisiei participă lunar cu rol consultativ”,  se arată într-o informare a Colegiului Medicilor din România.

Comisia are în componență rezidenți care provin din toate centrele universitare din țară.

Tags: ,
Ți-ar putea plăcea