Premieră în România: vaccinare anti-COVID la biserică!

 “Liber la biserică” este un eveniment în premieră în România, care va avea loc de Rusalii, ,mai exact luni. Pentru prima oară o biserică din țara noastră își deschide porțile pentru a se amenaja în interiorul ei un centru de vaccinare.

Este vorba despre cunoscuta Biserica Neagră din Brașov, iar toți cei care vor veni să se vaccineze vor putea vizita gratuit lăcașul de cult și vor putea asista, pe parcursul întregii zile, la concerte de orgă susținute de cantori organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și de studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania.

La eveniment sunt invitați la vaccinare deopotrivă credincioșii și preoții brașoveni, indiferent de cult, precum și toți cei care încă nu s-au vaccinat.

Potrivit organizatorilor, la maratonul de vaccinare ce va avea loc la Biserica Neagră vor fi folosite vaccinuri Pfizer și Johnson&Johnson. Nu este necesară programarea, iar fiecare dintre cei care vor să se vaccineze poate alege vaccinul pe care vrea să îl facă.

Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea