Raed Arafat a dat vestea așteptată de toate femeile! Când se deschid saloanele cosmetice. Cum să te prezinți

E vestea cea mai așteptată de toate doamnele și domnișoarele. Saloanele de înfrumusețare se vor deschide după data de 15 mai, însă, ATENȚIE, vor funcționa după alte reguli decât până acum.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că după ce va fi trecut starea de urgență, saloanele de înfrumusețare, fie că vorbim de frizerii, de coaforuri, de cosmetică ori de centre de remodelare corporală, vor fi deschise, dar regulile care vor trebui să fie respectate în aceste unități vor fi foarte stricte, astfel încât clienții dar și cei care oferă aceste servicii să nu fie puși în pericol sau să fie vector de transmitere a noului coronavirus. Doar în baza unor programări vor putea merge la salon doamnele și domnișoarele, după data de 15 mai.


„Ai nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat. Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo. Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar. Trebuie să se înțeleagă că ne gândim cu colegii specialiști la acest domeniu, la măsuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie să fie luate ca măsuri compensatorii la măsurile de relaxare”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea