Reacția clinicii în care a fost sedat copilul de 4 ani din Pitești

Conducerea clinicii de stomatologie din Pitești, unde un copil de 4 ani a fost sedat și a făcut stop cardio-respirator, pentru ca, două zile mai târziu, să moară la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București a transmis un punct de vedere. Reprezentanții clinicii spun că “dezinformarea, speculațiile și goana după senzațional s-au dovedit mai importante decât căutarea adevărului”.

„Știm că toată lumea așteaptă o reacție de la noi și, mai mult decât orice, ne dorim să înțelegeți că ne este la fel de greu ca fiecăruia dintre dvs. să înțelegem și să acceptam ceea ce s-a întâmplat în clinica noastră. O clinică în care sunt tratați și copiii noștri, ai colegilor, prietenilor și cunoștințelor noastre. Inainte de toate, suntem oameni și părinți – de aceea ceea ce s-a întâmplat în casa noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trăit și de înțeles. În aceste momente, gândurile și inimile noastre sunt însă alături de părinți, nu facem decât să ne rugăm să aibă putere și liniște”, au scris reprezentanții clinicii.

„Ne dorim mai mult decât oricine să înțelegem ce s-a întâmplat, așteptăm rezultatul investigațiilor și anchetelor în curs, sperăm din tot sufletul ăa vor aduce răspunsurile pe care toată lumea le așteaptă și că nu vor lăsa loc de alte interpretări. Căci, din păcate, până în acest moment, dezinformarea, speculațiile și goana după senzațional s-au dovedit o dată în plus mai importante decât căutarea adevărului”.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea