(UPDATE) România a ajuns la 133 decese din cauza coronavirusului

UPDATE: Autoritățile au anunțat vineri seară alte decese, în total fiind la ora postării acestei știri 133 de morți din cauza coronavirusului.

UPDATE: Încă patru decese raportate de autorități, vineri după amiază. Vârsta persoanelor decedate este între 60 și 78 de ani. Ultimele victime ale coronavirusului sunt din Ialomița, Hunedoara, Timiș și Neamț. România a ajuns la 122 de morți.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri după amiază încă două decese din cauza coronavirusului. România numără în acest moment 118 morți, de la începutul crizei generate de noul virus.

Ultimele victime ale coronavirusului sunt o femeie de 54 de ani din județul Constanța. Femeia a călătorit în Turcia de unde a revenit pe 13 martie. A fost confirmată cu infecție cu coronavirus pe 19 martie iar joi a murit. Femeia avea obezitate morbidă iar în ultimele 12 luni suferise mai multe bronho-pneumonii.

De asemenea, a fost răpus de coronavirus un bărbat de 61 de ani din București. Inițial, pacientul a fost internat la Spitalul Militar București, iar pe 30 martie a fost transferat la Spitalul “Victor Babes” București. A murit, în spital, pe 3 aprilie.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea