Semnal de alarmă tras de managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași: „Cresc alarmant cazurile de COVID-19. Purtați masca de protecție!”

Tot mai multe cazuri de COVID-19 se înregistrează în ultima perioadă în România. Astfel, medicii trag un semnal de alarmă către populație să ia măsuri de protecție pentru a evita infectarea. Printre aceștia se numără și dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași. 

Mesajul medicului Florin Roșu, manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, este cât se poate de clar. În țara noastră crește alarmant numărul cazurilor de COVID-19.

„Se observă o creștere a numărului pacienților diagnosticați cu boala COVID-19. Totul din cauza fenomenului de relaxare față de ceea ce privește protecția individuală” susține dr. Florin Roșu. 

Medicul recomandă purtarea măștii sanitare ca măsură de protecție și de prevenire a infectărilor. Totodată, odată ce apar simptomele, specialistul recomandă testarea rapidă antigen SARS-CoV-2. Mai mult, este necesară evitarea aglomerației și contactul cu persoanele bolnave. 

Tags: ,

Ți-ar putea plăcea