Senatorul PSD Alexandru Marius Dunca a pus Brașovul pe lista de priorități a Ministerului Sănătății

La sfârșitul săptămânii trecute, o delegație oficială din care a făcut parte ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și senatorul social-democrat Alexandru Marius Dunca, a realizat o vizită de lucru în municipiul Brașov. Astfel, au fost discutat obiectivele de investiții de care infrastructura medicală din Brașov are nevoie.

În cadrul vizitei oficiale s-au purtat discuții referitoare la necesitatea prioritizării investițiilor de care sănătatea din Brașov are nevoie. „Este o vizită care ne arată faptul că Brașovul se află pe lista de priorități ale Ministrului Sănătății. O vizită necesară, o vizită de bun augur, o vizită ce cu siguranță se va concretiza în planuri investiționale„ a declarat senatorul PSD Alexandru Marius Dunca.

Totodată, parlamentarul a explicat faptul că sănătatea brașoveană are nevoie de fonduri europene pentru a se putea dezvolta. „Comunitatea are nevoie de investiții în domeniul sănătății! Mai ales că acum avem oportunitatea de a investi în sănătate bani proveniți de la Uniunea Europeană” a precizat parlamentarul social-democrat.

Tags: ,

Ți-ar putea plăcea