SITUAȚIE INCREDIBILĂ ÎN GORJ! Femeie cărată în spate de fiica ei ca să ajungă la spitalul unde se afla în vizită ministrul Sănătății (VIDEO)

Situație incredibilă înregistrată joi în județul Gorj, unde o femeie și-a cărat mama în spate pe o distanță de o jumătate de kilometru. Mama tinerei, de 64 de ani, era operată și trebuia să ajungă neapărat la spital. Tânăra a povestit revoltată că nu a fost primită la spital și nu i-a fost pus la dispoziție nici un căruț pentru transportul bolnavei. Motivul invocat de personalul medical când i-a transmis femeii că nu are voie să aducă bolnava cu mașina personală a fost că în acel moment se afla la spital, în vizită, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Femeia a hotărât să-și care mama în brațe de la mașină până la spital după ce au așteptat o oră în soare, timp în care bolnavei i s-a făcut rău.

Potrivit Gorj Online, ministrul a aflat despre această situație la finalul vizitei.

„Este o greșeală managerială, o situație tipică. Eu sunt medic și atitudinea față de pacient trebuie să fie alta. Pacientul primează, un caz prezent la spital trebuie preluat și evaluat imediat, nu contează dacă vine ministrul sau nu”, a declarat ministrul Nelu Tătaru, citat de Gorj Online.

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea