UN ANUNȚ DE ZILE MARI.”Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13,00…”

Bilanțul zilnic al campaniei de vaccinare arată că România este pe un parcurs bun în ceea ce privește imunizarea populației împotriva infecției cu SARS-CoV-2. Astăzi, ultima evaluare a datelor privind vaccinarea, l-au determinat pe coordonatorul campaniei, col.dr. Valeriu Gheorghiță, să anunțe:

”Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate și raportate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populația într-un timp cât mai scurt. ”

Cifrele de astăzi arată că numărul românilor infectați cu noul coronavirus, de la debutul pandemiei, 777.276, a fost depășit de cel al românilor care s-au vaccinat, acesta ajungând la 783.505.

”Le mulțumesc tuturor pentru opțiunea de a se vaccina și, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare cu eficiență, într-un mediu favorabil și sigur!” a adăugat președintele Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare.  

Tags: ,
Ți-ar putea plăcea
De interes