Vaccinare de neuitat printre… vampiri! Ideea originală care îi vizează pe vizitatorii Castelului Bran

Castelul Bran și-a deschis porțile, de astăzi, cu un centru de vaccinare împotriva COVID-19. Toți cei care vor să se imunizeze, fie că sunt localnici sau turiști, o pot face fără să aibă nevoie de programare.

Centrul de vaccinare de la Castelul Bran va fi deschis în fiecare week-end, timp de o lună, iar imunizarea este promovată într-un mod original, în strânsă legătură cu legendele care au făcut celebru acest castel.

Astfel, toți cei care se vaccinează aici vor primi o diplomă pentru curaj și responsabilitate, mai ales că de imunizare se ocupă o… asistentă-vampir.

O altă imagine creativă prezintă celebra dantură a vampirilor în care însă dinții pentru care sunt aceștia recunoscuți sunt înlocuiți de două seringi.

Vaccinarea la Castelul Bran nu este condiționată de vizitarea acestuia. Totuși, persoanele care aleg să se imunizeze aici vor avea acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include și vizita la Castel.

De altfel, o serie de evenimente legate de vaccinarea fără programare au loc în mai multe locuri din țară. Lista acestora poate fi consultată AICI.

Tags: , ,

Ți-ar putea plăcea