VIDEO Beneficiile proteticii dentare pentru sănătatea orală

Protetica dentară joacă un rol important în menținerea sănătății orale. Dinții lipsă pot fi reparați cu ajutorul acestei specialități, iar astfel pacienții se pot bucura de viața pe care o aveau înante de apariția problemelor dentare. Specialiștii Regina Maria Dental Clinics oferă tratamente protetice de înaltă calitate, adaptate în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Medicii stomatologi specializați în protetica dentară au rolul de a identifica cele mai bune proteze dentare astfel încât pacientul să poată zâmbi din nou.

„Protetica dentară e acea ramură din stomatologie care se ocupă cu restaurarea dinților afectați sau acolo nu avem dinți noi ne ocupăm să facem totul ca pacientul să poată să zâmbească din nou” susține dr. Bogdan Pavel, medic stomatolog în cadrul Regina Maria Dental Clinics.

În lipsa implanturilor dentare, starea de sănătate a pacienților se poate agrava. De la infecții răspândite în organism și până la probleme digestive, corpul poate avea de suferit.

„O dantură cu probleme poate afecta pacientul în mai multe moduri. Odată avem componenta psiho-socială în care pacientul capătă o jenă în intercțiunile sociale, evită să mai iasă în public și mergând până la problemele care apar din mestecarea incorectă a alimentelor. Dacă nu mestecăm corect alimentele, putem avea avea probleme digestive. Există multe studii care corelează masticației deficitare inclusiv cu probleme ale coloanei vertebrale” mai spune dr. Bogdan Pavel.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea